62934674

3D scannen en printen

Wij kunnen van uw product een 3D scan maken zodat wij hier een kopie van kunnen printen. De mogelijkheden zijn ongekend. Uw persoonlijke ideeën kunnen worden verwerkt in 3D printopdrachten die wij voor u in een tastbaar product kunnen omzetten. 

3D scanner
3D scanner

Hiermee kunt u bijzonder persoonlijke geschenken of handige hulpmiddelen toch realiseren ondanks dat deze in de winkel niet te koop zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan 3D geprinte sleutelhangers met uw telefoonnummer of 3D geprinte sleutellabels op naam of met opdruk voor welke ruimte de sleutel bedoeld is.

Wij vervaardigen onze producten met PLA. Het produceren van PLA is zeer duurzaam, omdat de CO2 uitstoot met zo’n 75% minder is dan bij de productie van olieplastics. Ook is het gecertificeerd composteerbaar volgens EN-13432 en zal het binnen 90 dagen composteren in een industriële installatie. Hiermee belast u met de vervaardiging van uw product het milieu dus niet. PLA producten zijn vormvast tot een temperatuur van ongeveer 45 graden Celsius.

Wij overleggen graag met u om al uw persoonlijke wensen te realiseren.

Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op.